En hållbar resa 

Tyrni Bar & Bistro är lika hälsosam som det finska bär den är uppkallad efter.

Precis som havtornet vill vi att vår slutprodukt kan bli en hälsosam njutning där färg, fräschör och innovation tydligt speglas på tallriken. Vi vill värna om miljön och hjälpa till att sprida hållbarhet som en livsstil. En person kan inte göra allt, men alla kan göra något. Vi jobbar i huvudsak med vilt, fisk, fågel och vegetariska råvaror och tror att en bra balans och variation bidrar till ett hållbarare samhälle när det kommer till mat.

Nina startade Tyrni år 2018 och idag hittar ni oss i Söderköping. Det är en barndomsdröm som gått i uppfyllelse efter en lång resa inom många andra yrken. Hållbarhet, återanvändning och inredning har alltid varit viktiga faktorer och det återspeglas i Tyrnis koncept.  Med hjälp av omaka porslin och mormors gamla assietter tillämpas inte bara återbruk utan det skapar även en hemtrevlig restaurang där varje möbel har en egen historia. Välkommen till Tyrni – restaurangen där vi vågar laga mat efter våra värderingar och vår vision om hållbarhet och mindre matsvinn.