Vision

Tyrni betyder havtorn på finska och är ett av världens mest hälsosamma bär. Precis som havtornet vill vi att vår slutprodukt kan bli en hälsosam njutning där färg, fräschör och innovation tydligt speglas på tallriken. Vi vill värna om miljön och hjälpa till att sprida hållbarhet som en livsstil. En kan inte göra allt, men alla kan göra något.

Precis som havtornsplantan-vill vi på inte stå i skuggan av andra. Vi vågar laga mat efter våra värderingar, vår vision och litar på vår affärsidé.

För oss står mötet med gästen i fokus, vilket bidrar till en härlig helhetsupplevelse. Vi förmedlar gärna vår kännedom om maten från jord till bord och vi är stolta över vår slutprodukt; -bra mat till mindre klimatpåverkan.

Vi väljer noggrant de vi vill samarbeta med. Omsorg för bra djurhållning och ett hållbart arbetssätt är viktigt för oss. Vi har en bra dialog med våra leverantörer och vågar ställa krav på råvaran, för att du som gäst ska få det bästa. Även arbetsmiljön och de förhållanden produkterna är tillverkade i står oss nära hjärtat. Att stötta kvinnligt ledarskap i utsatta länder, lokala mindre producenter och bryggerier som jobbar med att minska vattenåtgången per liter producerad dryck- det är saker som vi går igång på!